skip to Main Content

Tunne- ja tarvekortit

Opi sanoittamaan tunteesi ja tarpeesi ja muodostamaan yhteys kaikenlaisissa ihmissuhdetilanteissa

Koulujemme opetussuunnitelmiinkin ovat nyt tulleet tunne- ja tietoisuustaidot mukaan! Tässä oiva keino auttaa lapsia, nuoria ja aikuisia ymmärtämään tunteitaan, tarpeitaan ja ilmaisemaan niitä huomaavaisesti.

Tunne- ja tarvekortit sopivat vuorovaikutusta tukemaan jokaiseen kotiin, kouluun ja työyhteisöön sekä valmennus- ja terapiatyön tueksi.
Niin lapset kuin aikuisetkin hyötyvät korteista.

Tunne- ja tarvekorttien esittely

Ostaminen

Kaikki kortit ostetaan verkkokaupasta. Mikäli tuotteita ei ole varastossa, on tuotteiden toimitusaika noin 4 viikkoa. Osto-, toimitus- ja palautusehdot.

Toimitustapa

2 pakkaa kortteja kulkee postin kautta kirjelähetyksenä ja kaikki postikulut Suomeen sisältyvät hintaan. Ei ulkomaille toimitusta.

Tunne- ja tarvekorttipakat

Yhdessä pakassa on 53 tunnetta ja 53 tarvetta. Jokaiseen korttiin on kirjoitettu tunne ja tarve -sanat sekä suomeksi että englanniksi. Kortit ovat pokerikorttien kokoisia (63,5 x 88 mm) ja valmistettu laadukkaasta pelikorttimateriaalista. Korttien suojaksi mukaan tulee valkoinen pahvikotelo.

Ostaessasi tunne ja tarve kortteja, saat ladata pdf-muodossa kaupan päälle harjoituskirjan ”Onnistu ihmissuhteissa, harjoituskirja vuorovaikutustilanteisiin”, jossa on 10 kpl kirjallisia ja suullisia harjoitustehtäviä tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen arjessa. Tehtävien avulla pääset harjoittelemaan korttien käyttöä ja saat ymmärrystä niiden käyttämisestä vuorovaikutuksessa.

Harjoituskirjan tehtävät perustuvat yhdysvaltalaisen psykologian tohtorin Marshall B. Rosenbergin väkivallattoman vuorovaikutuksen menetelmään, joka auttaa yksilöitä hyödyntämään tunne- ja tarveymmärrystään tehokkaasti kaikissa vuorovaikutustilanteissa.

 

3 pakettia kortteja jäjellä vain verkkokaupassa, suoraan varastosta postin toimitusajalla niin kauan kuin tavaraa riittää. Päivitetty 1/2022

Kohti Koko
Potentiaalia

Kohti Koko
Potentiaalia

Vastuullinen_kasvu_logo_white_650

OTA YHTEYTTÄ

Kirsi Mäkinen
Puh. +358 40 5354 991
kirsi (at) sustainablegrowth.fi
Helsinki Finland

SEURAA

Sustainable_Growth_logo_white_650

CONTACT

Kirsi Mäkinen
Tel. +358 40 5354 991
kirsi (at) sustainablegrowth.fi

FOLLOW ME

Back To Top