skip to Main Content

Vastuullinen Kasvu

Työväenopistoissa

Vastuullisen kasvun valmentaja

Kirsi Mäkinen

MBA in Human Resources Development
Ammatillinen opettaja

”Luon edellytyksiä yksilöille ja yhteisöille vapauttaa kehittymispotentiaalinsa optimoimalla vastuullisen kasvun kestävillä, itseään uudistavilla keinoilla, jotka ajattomasti palvelevat luonnon systeemistä tarkoituksenmukaisuutta.”

”Kymmenen vuotta olen tutkinut tietoisuutta ja kehittänyt työkaluja yksilöitymisen tukemiseen potentiaalin rekrytoinnin, kehittämisen ja johtamisen parissa ja perehtynyt kasvattamaan osaamista tietoisuutta lisäämällä muutos- ja kriisitilanteissa

Työväenopistoissa olen opettanut  tietoisuutta, vuorovaikutusta ja henkistä hyvinvointia lisääviä aiheita vuodesta 2016 alkaen.”

Lue lisää minusta.

Työväenopistoissa keväällä 2021

Tie omaan voimaan ja viisauteen -kurssi

Helsingin työväenopisto
KURSSI MUUTETTU VERKKOON

La-Su 27. – 28.3.2021
klo 10.00 – 15.15

Ilmonet.fi  H212563

Herättele tietoisuuttasi ihmisyyden peruskysymyksistä!

Kehityspsykologisen näkökulman avulla löydät polun kohti syvempää yhteyttä itseesi maailmankuvaa laajentavan näkökulman avulla ja saat keinoja ottaa vastuuta omasta kasvustasi. Opit tasapainottamaan kokemuksiasi, kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja tutustut kaikkiin puoliisi.

Aktiviinen vuorovaikutteinen työpaja:
teoriaa, keskustelua ja harjoituksia.

Kurssi on ollut ohjelmistossani vuodesta 2017 alkaen.

Kurssi on kevään 2021 osalta siirretty verkkoon ja toteutetaan Zoom ohjelmalla. Sisältö, kurssin laajuus ja kokonaisuus muuttuvat jonkin verran verkkototeutuksessa.

Kaikkien toivotaan tulevan paikalle omalla nimellä ja videokuvalla. Linkki ilmoittautuneille tulee edellisenä päivänä sähköpostiin. Varauduthan muistiinpanovälineillä harjoituksia varten. Ne jotka käyvät kurssin loppuun saavat opetusmateriaalin kurssin jälkeen sähköpostiinsa.

Vastuullinen ihmisyys ja turvan tunteen synty

Helsingin työväenopisto
Verkkokurssi tiistaisin klo 18 – 19.30, 4 krt.
6.4,  13.4,  20.4.  ja 27.4.2021
ilmonet.fi  H212578

Aika ja elämän luonnollinen liike odottavat ihmiseltä entistä suurempaa sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Jotta tämä toteutuisi, tarvitsevat yksilöt ja yhteiskunnatkin uudenlaisia valmiuksia ymmärtää mistä ja miten tämä syntyy. Kestävä ja turvallinen talokin syntyy, kun sillä on vakaa, tukeva ja turvallinen pohja, mille se on rakennettu.

Kurssi auttaa ymmärtämään epävarman maailman yhtä suurinta haastetta, miten yhdistää yksilöllinen tahto ja yhteisöllisyyden tuoma turva ja vapautua elämää rajoittavista valtasuhteista tai kasvutraumoista avaamalla polku viisaan vapauden ja turvan tunteen syntyyn? Puhumme yksilöllisyyden, vanhemmuuden, ihmissuhteiden ja työelämän näkökulmista.

Kurssi toteutetaan Zoom ohjelmalla. Kaikkien toivotaan tulevan paikalle omalla nimellä ja videokuvalla. Moduulitoteutus:  n. 50-60 minuuttia luentoa ja 30-40 minuttia on varattu ryhmän kysymyksiin ja keskusteluun aiheesta.

Kaikki työväneopiston kurssini liittyvät myös tulevaan kirjaani ja tukevat toinen toisiaan.

Kurssipalautteita

”Sain selvyyden ja selityksiä omille toimintatavoille ja koulutus toi teoriaa käytännön kokemusten tueksi. Opettaja on erittäin selkeä ja johdonmukainen. Vaikea aihe oli pureksittu helppoihin, pieniin asioihin, joita tavallinen tallajakin ymmärtää.” Kaisa Latva-Rasku, arvio 5/5

”Kokonaisuuteen tuli uusia paloja. Kuva muuttui moniulotteiseksi, kun se ennen oli litteä. Kokemuksellisuuden voima on huikea opettaja! Vastasi odotuksia erinomaisesti.”
Hanne, arvio 5/5

”Koulutus auttoi hahmottamaan henkilökohtaisen kasvun eri vaiheita ja tehtävät saamaan konkreettista otetta oman varjon työstämiseen. Lähestymistapa oli kiinnostava ja sai pohtia omaa tilannetta.”
Maria, Arvio 4/5.

Kurssi auttoi yrittämään lukkojen tunnistamista ja sunnittelemaan omaa polkua eteenpäin. Erityisen hyvä oli korttiharjoitus, jossa jäsennettiin tilaa ja kasvuprosessia, mikä auttoi konkreettisesti ymmärtämään asiaa.
Naisosallistuja, arvio 5/5.

”Kurssi auttoi itsensä löytämisessä, ihmissuhteiden hallinnassa ja antoi ymmärrystä muita ja itseään kohtaan. Ylitti odotukset! Hyvä kouluttaja, erittäin huomioon ottava, tasapuolinen, innostava ja johdonmukainen, joka sai ajattelemaan asioita laajemmin. Kurssi sopii kaikille.”
Kirsi, arvio 5/5. 

”Koulutus vastasi odotuksiani erinomaisesti ja auttoi näkemään kasvun haasteet, mahdollisuudet ja suunnan ja toi uskoa etenemiseen kohti arvoja ja henkisyyttä sekä antoi työkaluja kehittymiseen. Teoria ja viitekehys olivat erityisen hyvät.”
Jenni, arvio 5/5.

Etsin uusia näkökulmia mielen hyvinvointiin. Kurssi vastasi odotuksia erinomaisesti. Löysin tästä mallin, jonka koen sopivan tilanteeseeni hyvin. Hyviä keskusteluita Kirsin ja osallistuneiden kesken, mikä lisäsi entisestään kurssin antia. Monipuolisesti asiaa ja harjoituksia, ihana ilmapiiri, jossa pystyi avoimesti jakamaan ajatuksiaan. Voisi olla vielä pidempi. Kirsi on avoin, rauhallinen, ystävällinen ja ajatteleva. Sopii henkilöille, joilla on kiinnostusta pohtia syvällisemmin itseään.
Arvio 5/5, Anna-Maria.

Kurssi vahvisti sitä, että olen oikealla itsetuntemuksen tiellä ja lisäsi valmiutta päästä eteenpäin. Erityisen hyvää oli opettajan välittömyys, rauhallisuus ja kiinnostava asia. Kirsillä on asiantunteva ja oppilaita arvostava asenne. Sopii kaikille omasta kasvusta kiinnostuneille.
Paula Koponen, arvio 5/5.

Kurssi auttoi omien varjojen tunnistamisessa ja vastasi odotuksiani erinomaisesti. Erityisen hyvää oli kokonaisuus ja aihe, joka innosti aktiiviseen vuorovaikutukseen. Kirsi on hyvä esiintyjä, jolla on rauhallinen esiintymistapa, hyvä ja selkeä ulosanti ja erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Sopii elämänkokemusta omaaville 40-60 vuotiaille erityisesti.
Arvio 5/5, Olli.

Koulutus auttoi minua tekemään itselleni kysymyksiä päästäkseni eteenpäin. Erityisen hyvää oli konkretia ja esimerkkien kautta asioiden läpikäynti. Kirsi oli todellä hyvä ja rauhallinen kouluttaja. Ihanaa, ettet esittänyt asioita liian teoreettisesti. Kurssi sopii kaikille, jotka pohtivat tunne-elämän ongelmia, mutta eivät ole omin avuin löytäneet tietä eteenpäin.
Arvio 5/5, Katri.

Keväällä 2021 minulla ei ole kursseja Espoon ja Vantaan työeväenopistoissa. Seuraa tilannetta uudelleen taas syksyllä 2021.

Kohti Koko
Potentiaalia

Kohti Koko
Potentiaalia

Kohti Koko
Potentiaalia

Vastuullinen_kasvu_logo_white_650

OTA YHTEYTTÄ

Kirsi Mäkinen
Puh. +358 40 5354 991
kirsi (at) sustainablegrowth.fi
Helsinki Finland

SEURAA

Call me on WhatsApp!
Puh. +358 40 5354 991

Sustainable_Growth_logo_white_650

CONTACT

Kirsi Mäkinen
Tel. +358 40 5354 991
kirsi (at) sustainablegrowth.fi

Business ID: 1603947-9

FOLLOW ME

Call me on WhatsApp!
Puh. +358 40 5354 991

Back To Top